Zoneterapi i Odense

Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform, som lindrer smerter og giver dig velvære. Under en zoneterapi behandling anvendes tryk under fødderne, som sætter gang i kroppens egen proces mod helbredelse.

Der trykkes på bestemte zoner på fødderne, som er forbundet til det område, hvor du eller dit barn oplever smerter eller andre problemer.

Fødderne fungerer som et kort over hele kroppen, der kan fortælle, hvor der er ubalance og balance. Zoneterapi er bygget op efter den 5000 år gamle kinesiske terapiform. Zoneterapien og kinesiologien bruger begge den kinesiske forståelse, og kan derfor, også hjælpe til, indsigt og selvhjælp.

Trykkombinationer på de forskellige reflekszoner under fødderne, sætter skub i kroppens egne energier og skaber en øget blodgennemstrømning i det valgte område, hvor ny energi kommer til og affaldsstofferne forsvinder.

Zoneterapi

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapi hjælper ofte til at genoprette balancen. Alle mennesker kan have glæde af zoneterapi, men der er forskel på hvor hurtigt det hjælper, og hvor mange behandlinger der er nødvendigt.

Zoneterapi kan ofte hjælpe dig, der døjer med:

reiki healing med lys og tæpper

Zoneterapi børn

Zoneterapi er også en meget virksom behandlingsform for børn. Børn med symptomer på ADHD, OCD, Tourette eller andre lignende symptomer, kan have stor glæde af zoneterapi. Zoneterapi har også en gavnlig indvirkning på spædbørnskolik. Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dit barn.

zoneterapi spædbarn med kolik

Muskulær zoneterapi til smerter i muskler og led

Har du pådraget dig en sportsskade eller lider af andre smerter i muskler og led, vil jeg finde redskaber i muskulær zoneterapi, der målrettet arbejder med denne type smerter og lidelser. Muskulær zoneterapi er ligeledes særdeles velegnet til behandling af piskesmæld. Muskulær zoneterapi har tillige den unikke egenskab, at kunne gå dybt, men skånsomt ned i de forskellige muskellag. Muskulær zoneterapi er derfor rigtig god i kombination med massage, når du ønsker at slippe af med muskelspændinger.

Zoneterapi behandling

Hvordan foregår en behandling i praksis?

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under -og overside. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Gennem de enkelte zoners ømhedsgrad, danner jeg mig et billede af ubalancen i kroppen.

Når jeg har dannet mig billedet, vil min zoneterapeutiske behandling være tilrettet derefter. Gennem trykkombinationer påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og der skabes balance i din krop og smerterne vil forsvinde.

Kontakt mig for at høre mere om zoneterapi priser og behandlingsmuligheder.

zoneterapi behandling af barn

Ring eller sms hvis du ønsker at bestille en tid til zoneterapi

Scroll to Top