Reiki healing behandling

Hvad er Reiki healing behandling?

Reiki healing behandling giver energi og velvære og forstærker immunforsvaret. Behandlingen tilfører livsenergi til kroppen og lindrer ofte smerter og mindsker stress med mere. Reikihealing behandling fjerner de blokeringer kroppen måtte have, og sender energien derhen, hvor kroppen har mest brug for den.

Healing er en behagelig metode til at opnå indre ro og balance, og det gælder alle former for healing inklusive reiki healing behandling. Behandlingsformen er en god måde at løse en konkret problemstilling, som man gerne vil ændre og få indsigt i, eller det kan være en effektiv afstresser og en selvforkælelses oplevelse.

reiki healing

Historien bag reiki healing behandling

Reiki healing betyder universel livsenergi, og har sin oprindelse i Japan. Reiki defineres som den kraft der virker og lever i alt skabt stof. Reiki healing er kendt flere tusind år tilbage i mange kulturer rundt om i verden.

Reiki healing behandling virker understøttende på andre alternative behandlinger, som fx zoneterapi.

Kontakt mig, hvis du ønsker at høre om hvordan jeg gør brug af og kombinerer de forskellige alternative behandlingsformer.

reiki healing behandling

Hvilke lidelser kan Reiki healing behandling afhjælpe?

Reiki healing er alsidig og effektiv, og kan være en stor hjælpe til stort set alle sygdomme og lidelser. Det er forskelligt fra person til person, hvordan krop og sjæl tager imod reiki healing. Reiki healing helbreder ikke lidelser og sygdomme, men har en meget lindrende effekt.

Reiki healing behandling har god effekt på lidelser som fx:

reiki healing med lys og tæpper

Hvordan foregår en behandling med reiki healing i praksis?

En behandling foregår på den måde at du, igennem en dybdegående samtale, beskriver det konkrete problem og derefter finder dig godt tilrette på briksen.

Reiki healing behandling foregår gerne med et tæppe over dig. Der vil være dæmpet musik og velduftende olier, som hjælper dig til at slappe fuldstændigt af. Dernæst placerer jeg mine hænder på udvalgte områder af din krop, og begynder at kanalisere livsenergi videre.

Du bliver ofte meget afslappet under behandlingen, da energierne arbejder dybt, både på det fysiske og psykiske plan, retter op på dit energifelt og styrker krop og sind. Du vil føle dig dejligt afslappet efter endt behandling.

Kontakt mig for at høre mere om reiki healing behandling, reiki healing priser og om hvordan jeg kan afhjælpe dine smerter og andre lidelser med mine alternative behandlingsmetoder.

blomster og duftlys

Ring eller sms hvis du ønsker at bestille en tid til reiki healing

Scroll to Top