Om Michalesen helhedsterapi

Michaelsen helhedsterapi

Om mig og mine kompetencer indenfor alternativ behandling

Mit navn er Britta Michaelsen. Jeg har arbejdet med alternativ behandling siden 1999, hvor jeg begyndte min uddannelse indenfor kinesiologi.

Min basisuddannelse indenfor alternativ behandling er siden blevet suppleret med avanceret kinesiologi og indlæringskinesiologi, og sidenhen en uddannelse som Reiki-healer, helhedsterapeut, dybdeterapi og Bach blomsterterapeut og Kranio Sakral terapi. Sidst har jeg færdiggjort en uddannelse som zoneterapeut.

Jeg er oprindeligt uddannet sygehjælper og pædagog, og har som sygehjælper arbejdet på barselsgangen og børneafdelingen på Odense Universitetshospital. Det har givet mig et bredt kendskab til børn, og jeg har blandt andet arbejdet meget med børn med udviklings- og indlæringsvanskeligheder, samt høre/tale problemer.

Derfor faldt det helt naturligt, at jeg skulle fortsætte dette arbejde indenfor alternativ behandling, og kan derfor tilbyde alternativ behandling til børn såvel som voksne.

Britta Michalsen
Britta Michaelsen certificeret behandler

Hvad er alternativ behandling?

Alternativ behandling dækker over en lang række behandlingsformer, heriblandt de former, som jeg tilbyder i min klinik: Avanceret kinesiologi og indlæringskinesiologi, Reiki-healing, helbredsterapi, dybdeterapi, Kranio Sakral terapi, Bach blomsterterapi og zoneterapi.

Michaelsen helhedsterapi

Hvad kan du forvente af alternativ behandling hos mig?

Når du møder op til alternativ behandling hos mig, vil du opleve en rolig og afslappende atmosfære, som også kendetegner mine behandlinger.

Jeg arbejder altid målrettet med din sundhed gennem behagelig og effektiv behandling, hvor jeg gør brug af min store værktøjskasse indenfor alternativ behandling og kombinerer de forskellige metoder indenfor alternativ behandling.

Min tilgang er, at se overordnet på dit behandlingsbehov, og sætter flere behandlingsformer i spil, hvor det er nødvendigt.

michaelsen helhedsterapi alternativ behandling

Hvad kan du opnå med alternativ behandling?

Du kan forvente, at jeg hjælper dig med at opnå dine mål og samtidig guider dig i at hjælpe dig selv.

Det gøres ved at lære dig at tyde hvordan din krop tænker, reagerer og kommunikerer, så du kan lytte til de signaler din krop sender dig, og agere derpå.

På den måde får du brugbare værktøjer, som du kan tage med dig hjem og som giver et holdbart resultat.

michaelsen helhedsterapi behandling fødder

Ofte stillede spørgsmål

Din krop afspejler dit liv. Den husker det du har glemt, og opbevarer alle vores følelser og oplevelser, nye og gamle. Kroppen husker måden vi lever på, manglende motion, forkert kost, skader, stress mm. Dette kommer til udtryk i form af smerter, ubalancer eller sygdomme. Til vores held har kroppen de nødvendige ressourcer til at genoprette balancen, hvis den modtager de rigtige signaler.

 

Helhedsterapi har de værktøjer der kan give kroppen de rigtige signaler, dette ved hjælp af de forskellige terapier. Jeg har god erfaring med at kombinere de forskellige terapier, teknikker og behandlinger og kan i samarbejde med dig, ofte hjælpe med at genoprette kroppens balance og give ny energi.

Michaelsen helhedsterapi omfatter:

Zoneterapi

Kranio-Sakral Terapi

Kinesiologi

Japansk lifting

Reiki healing

Bach blomsterremedier

I princippet kan jeg hjælpe stort set alle med helhedsterapi, da jeg kan kombinere de forskellige behandlinger, men konkret har jeg god erfaring med at opnå resultater hos:

 

Børn/unge med tale/læse vanskeligheder

Børn/unge med ADHD, OCD, Tourette diagnose/symptomer

Børn med fødselsskævheder og flade nakker m.m.

Mennesker med stress og depressioner

Mennesker med smerter i muskler og led

Mennesker med levemønstre der hindre en optimal livsudfoldelse

Mennesker med kvalme f.eks. i forbindelse med graviditet

Mennesker med søvnproblemer samt snorken

Michaelsen Helhedsklinik holder åben:

Mandag til fredag efter aftale

Michaelsen Helhedsterapi holder til på Øksnebjergvej 41, 5230 Odense M.

Når du besøger klinikken, vil du blive mødt af en afslappende energi samt en hyggelig stemning.

Du er velkommen til at kigge rundt på siden og læse om de forskellige behandlingsformer, eller ringe til mig, og vi kan sammen finde ud af hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig, i din situation.

Hvis du har andre spørgsmål eller vil bestille tid kan du ringe til mig

på tlf. 25767065

For tidsbestilling og spørgsmål er du meget velkommen til

at kontakte mig på tlf. 25 76 70 65

eller mail: britta@klinikforhelhedsterapi.dk

Ring eller skriv til mig her, hvis du ønsker at bestille en tid
Scroll to Top