Kranio sakral terapi i Odense

Hvad er kraniosakral terapi?

Kranio-Sakral Terapi er en meget nænsom, men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Jeg går ind og diagnosticerer dine underliggende problematikker og vil bruge disse som fokus for den videre behandling.

Kranio-Sakral terapi har fokus på kroppens puls, der ved hjælp af nænsomme tryk, kan påvirke kroppen til at opretholde dens naturlige balance. Forandringer i pulsens rytme vil dermed medføre ændring i både krop og sind. Kroppen har de nødvendige ressourcer, og er selv-korrigerende, dvs. at hvis kroppen får de rigtige signaler, vil den rette sine fejl og ubalancer. Kraniosakral terapi hjælper din krop med at fange disse signaler.

kranio sakral terapi behandling kvinde

Hvilke lidelser kan Kranio Sakral terapi afhjælpe?

Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

Kranio-sakral terapien kan derudover hjælpe til håndtering af ADHD, OCD, tourette og lignende symptomer

Kvinde med smerter

Hvordan foregår en behandling med kranio sakral terapi i praksis?

Du ligger afslappet på min briks, mens dit hoved, nakke, ryg og korsben nænsomt berøres, og der løsnes op for spændinger og blokeringer. Under behandlingen vil du opleve at være i en meget afslappet, nærmest meditativ tilstand, hvor du er helt afslappet.

Behandlingen kan suppleres med en “ret ryg og nakke” behandling, som i lighed med kranio sakral terapi er en behandlingsform, der ved hjælp af blide tryk hjælper kroppen til at give slip på de spændinger, som forårsager lidelser som nakkesmerter og migræne. Under dit besøg på min klinik, vil jeg se på behovet for at kombinere flere behandlingsformer, for at afhjælpe dine problemer bedst muligt.

Kranio-Sakral Terapi

Mere om kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi er en behandlingsform, der arbejder med at din krop skal høres og imødekommes, og massageformen har en effekt på hele kroppen.

Jeg bruger mine hænder til at “lytte” til rytmer og bevægelser i din krop, og arbejder med at få din krop til at give slip på bevidste og ubevidste spændinger.

Kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan Kraniosakral terapi betegnes som massage, der går ind arbejder med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

sten kranio sakral terapi

Ofte stillede spørgsmål om kranio sakral terapi

Kranio-Sakral Terapi er en meget nænsom, men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio sakral terapi er godt hvis du døjer med muskelspændinger, ryg- og nakkesmerter, bækkenløsning, søvnbesvær, migræne og hovedpine, læsevanskeligheder, stress-relaterede problemer, piskesmæld, smerter i muskler og led m.m.

Kraniosakral terapi har også en god effekt på indlærings, motoriske og psykiske problemer hos børn. Derfor tilbyder jeg også kranio-sakral massage til børn. Kranio sakral massage kan desuden hjælpe til håndtering af ADHD, OCD, tourette og andre lignende lidelser.

Ring eller sms hvis du ønsker at bestille en tid til kranio sakral terapi

Scroll to Top