Japansk lifting

Hvad er japansk lifting?

Japans lifting er en massageform, der giver et øjeblikkeligt løft og opstramning af ansigtet samtidig med at den optimerer blodgennemstrømningen, eliminerer toksiner og fjerner døde hudceller.

Japansk lifting er en behandling, som giver din ansigtshud udstråling og får den til at se sundere ud. Japansk ansigtsbehandling er en effektiv metode til forebyggelse og reducering af rynker, og japansk ansigtsterapi har desuden den effekt, at den glatter huden og bringer ekstra næring til huden. Den er med andre ord en kraftig ansigtsforyngelsesbehandling.

japansk lifting behandling

Hvad er de største fordele ved Japansk ansigtsmassage?

Der er utroligt mange fordele ved japansk lifting, og de fleste vil kunne få gavn af denne type ansigtsmassage:

japansk lifting afslapning

Japansk lifting er også balsam for krop og sjæl

Japansk lifting er et naturligt ansigtsløft med afstressende effekt, altså en behandling som er givende for både krop og sjæl.

Behandlingen skaber en øget blodcirkulation i huden, i bindevævet og musklerne.

Dette skaber en opstrammende og udglattende effekt, gennem en stimulering af reflekszoner, cupping, akupressurpunkter og neurologiske punkter, der samlet har en styrkende og afslappende effekt på krop og sjæl.

japansk lifting olie

Hvordan foregår en behandling med Japansk lifting?

Japansk ansigtslifting løsner muskler i dit hoved og hals i fx kæben og nakken, som ofte er medvirkende til hovedpine og migræne.

Japansk liftning er et flow af afslappende bevægelser, der leder affaldsstoffer ud af kroppen gennem dine organer. Stimuleringen af anti-rynke punkterne, afbalancering af merianbaner samt strøg, der stimulerer dit nervesystem, får din krop til at føles mere afslappet og rolig.

Et japansk ansigtsløft afsluttes med, at jeg smører dit ansigt med en lækker ansigtscreme og giver dig en let fodmassage, som giver dig jordforbindelsen tilbage.

japansk lifting behandling kvinde

Ring eller sms hvis du ønsker at bestille en tid til japansk lifting

Scroll to Top