TERAPI DER NÅR HELE VEJEN RUNDT

Jeg er evigt taknemmelig over, at jeg fandt vej til netop hende

 

”Når jeg har fået en behandling af Britta er jeg altid lettere i både krop og sind – uanset om behandlingen består af kinesiologi, healing eller kranio sakral terapi. Det er altid rart at komme hos Britta, fordi hun udover at være utrolig kompetent og engageret også udviser stor empati, nærvær og glæde. Hun giver sig altid god tid til at behandle færdig – også selvom der måske går halvanden time – prisen er stadig den samme, og det giver en indre ro som klient.

Hun har hjulpet mig videre i mit liv via de behandlinger hun kan tilbyde (og gør det til stadighed), og jeg er evigt taknemmelig over, at jeg fandt vej til netop hende. Jeg kan kun anbefale hende – hvilket jeg da også har gjort mange gange, og ved også at mange i min omgangskreds har benyttet sig af Brittas kunnen, med stor tilfredshed og glæde”.

 

- Lisa Mie Kristiansen

 

Min søn på 12 år har haft god gavn af Brittas fantastiske behandling

 

“Min søn på 12 år har haft god gavn at Brittas fantastiske behandling, han havde store indlæringsproblemer ifølge hans lærer og den nationale læsetest, vi som forældre var ikke enige i denne påstand, så vi valgte

at kontakte Britta. Hun har behandlet ham med Kinesiologi og Kranio-Sakral. Vi var lidt spændte på hvad vores søn ville sige til de behandlinger, men vi behøvede ikke være urolige, for han nød behandlingerne. Han lå helt stille med et stort smil på læberne og ro i sine øjne, han udtalte sig: ”mor, det er så skønt...”. Britta har gode evner til at behandle børn, hun spørger interesseret til barnet og hun taler med barnet og ikke til barnet. Det skal måske også lige nævnes at min søn efter behandlingen og hårdt arbejde med hans faglig evner har flyttet sig fra niveau e, til niveau b."

 

- Lisa Jørgensen

 

 

 

Kompetent behandler hvor faglig indsigt gør behandlingen tryg og nærværende. En stor tak til Britta , der møder klienten med tillid og respekt.

 

Knus Christina Kang

 

 

 

 

Jeg har kun rosende ord at sige om behandlingerne hos Britta. Den første gang jeg ankom til stedet bed jeg særligt mærke i den store ro der er omkring Brittas person, men også på stedet. Det har været let for mig, at have tillid til Britta og dermed også at få det optimale ud af behandlingen. Mine børn på 4 og 6 år får også behandlinger hos Britta, og de elsker det! Det er ugens højdepunkt, når vi skal afsted, og Britta er fantastisk til at få dem til at slappe af undervejs i sessionen. Jeg kan varmt anbefale Britta til både børn og voksne.

 

Vi ses senere.

 

De kærligste hilsner

Mie My

 

 

 

Stine Brandt-Østrup

har anmeldt Michaelsen Helhedsterapi med fem stjerner

Efter forgæves at have prøvet både kiopraktor og en fysioterapeut, besøgte jeg Britta, for at se om hun kunne hjælpe med en nerve der sad i klemme i det ene ben.

Efter et par måneder i Brittas gode hænder, var jeg endelig smertefri.

kan varmt anbefalde et besøg på Krybilyvej

Michaelsen helhedsterapi Tlf: 25 76 70 65 - Mail: britta@klinikforhelhedsterapi.dk