TERAPI DER NÅR HELE VEJEN RUNDT

Kinesiologi

Hvad er Kinesiologi?

Kinesiologi betyder 'læren om bevægelse' og er udviklet i USA, som en blanding af den vestlige verdens viden og filosofi, og den orientalske verdens viden om yin og yang, meridianer og akupunkturpunkter.

 

Kinesiologi bygger på viden om anatomi og fysiologi og på den tro, at der ikke kun strømmer blod igenne kroppen, men at der også flyder energi rundt i kroppen. Energien strømmer igennem meridianbanerne, og når energien flyder frit, er vi i balance.

Er vi i ubalance, betyder det at energien er blokeret i en eller flere meridianer. Ved at teste forskellige musklers styrker og svagheder, kan kinesiologien afsløre psykiske og fysiske ubalancer i kroppens system, og dermed lade kroppen fortælle hvilke lidelser den har.

 

Hvordan foregår en behandling i praksis?

Under denne behandling kan du enten ligge, stå eller sidde. Sammen vil vi finde det mål, der skal være for din behandling og derefter vil jeg teste mig frem til, hvorfra problemet har sin rod. Hvad enten det er gamle programmeringer, allergi ved bestemte fødevarer, eller omgivelserne vi skal have ændret.

Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, men der

er ofte fire til seks uger eller mere imellem hver behandling, fordi kroppen og psyken får noget at arbejde med inden vi kan gå videre.

 

Hvilke lidelser kan Kinesiologi afhjælpe?

Alle mennesker kan testes med kinesiologi. Det kan hjælpe dig, der gerne vil genskabe balance i krop, psyke og sjæl og komme af med

den dårlige balance i kroppen som bl.a. kan skyldes stres.

 

Kinesiologi kan hjælpe dig med:

  • Eksamensangst og stress
  • Indlæringsvanskeligheder og ADHD
  • Muskelspændinger og hovedpine
  • Yde hjælp til selvhjælp
  • At få balance i kroppen
  • At få øget livsglæde
  • Blive Informeret om hvorvidt du mangler

vitaminer, mineraler eller andre kosttilskud

  • At få et bedre helbred

 

Michaelsen helhedsterapi Tlf: 25 76 70 65 - Mail: britta@klinikforhelhedsterapi.dk